Povestea Calendarului si Brambura Park: destinatii pentru orice varsta

Lectură: 3 minute

Iunie este prima luna de vara si sigur astepti si tu venirea acesteia, desi mai sunt cateva saptamani pana atunci. Vestea buna este ca ar trebui sa iti planifici mini vacanta, avand in vedere ca zilele de 1 si 4 iunie sunt libere. Te incurajam sa folosesti timpul pentru a vizita destinatiile pe care le aveai de mult timp pe lista. In continuare, iti prezentam doua destinatii perfecte pentru excursii de o zi in Romania, preferate de catre copii si adulti deopotriva. 

Mentionam ca destinatiile sunt amplasate in apropiere, astfel ca nu vei pierde timpul pe drum. Primul obiectiv turistic pe care il poate aprecia oricine este Brambura Park, un parc de distractii localizat in zona Avrigului. Are o suprafata de 5 hectare, care oferă o multime de optiuni pentru petrecerea timpului liber atat pentru copii, cat si pentru adulti. DIntr acestea putem mentiona doar cateva: Casa întoarsa (o casa cu arhitectura rasturnata), o gradina zoologica in miniatura, terenuri de joaca si food court. 

Casa intoarsa este principala atractie de la Brambura Park si este bine sa stii ca nu doar obiectle si mobilierul sunt asezate neconventional. Totul, incepand de la mobilier, decoratiuni, obiecte sanitare si ana la alimente sunt amplasate invers. Atmosfera din casa este total diferita si cu siguranta vei trece prin numeroase stari, mai ales cand vei iesi din casa, insa vei dori sa o mai vizitezi si cu alta ocazie. 

Dupa ce vizitezi Brambura Park, iti recomandam sa te indrepti spre alte doua obiective extrem de populare si apreciate atat de catre turistii romani, cat si de catre cei straini> Povestea Calendarului si Castelul de Lut. Povestea Calendarului este un ansamblu de casute, mai exact 12 la numar, care corespund fiecarei luni ale anului. Vei descoperi aici o atmosfera magica, pe placul copiilor si adultilor. Bineinteles, exista si o casuta magazin din care poti achizitiona cel mai frumoase suveniruri pentru tine si pentru cei dragi. In imediata apropiere, vei putea vizita si celebrul Castel de Lut Valea Zanelor. Chiar este o constructie din lut, realizata prin metode traditionale. Cu siguranta atmosfera de aici este una de povesti, care te va indemna la visare.

Am mentionat la inceput o surpriza si este timpul sa o dezvaluim. De la Povestea Calendarului si Castelul de lut poti ajunge pe cel mai pitoresc traseu din Romania: Transfagarasanul. Astfel, vei petrece o zi plina sii vei explora unele dintre cele mai frumoase atractii turistice din tara.

Am mentionat doar cateva dintre obiectivele turistice pe care le poti vizita intr-o singura zi in acea zona. Daca nu ai masina, alege excursii de o zi de pe site-ul agentiei noastre. Vei putea explora si alte optiuni de excursii spre cele mai populare obiective turistice din Romania, la care vei putea ajunge foarte repede. 


Excursii de O Zi