1 Zi / Autocar / 2021

Excursie Balchik – Cap Kaliakra

TARIFE

Standard: 35 Euro / pers.

Seniori 55+ / Studenți: 29 Euro /pers.

Tarif First Minute valabil până la: 30.06.2021 28 Euro Tarif / persoană
Date plecare 18.07 01.08 05.09 26.09


Servicii incluse Transport cu autocar clasificat pentru curse internationale Vizitele mentionate in program (nu includ biletele de intrare) Insotitor de grup din partea agentiei.
Servicii neincluse Asigurarea medicala (recomandata) Intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali Tarife informative: Castelul si Gradina Botanica Balchik – 14 Leva/adl. (copil 0-7 ani gratuit), Cap Kaliakra – 3 Leva/pers Supliment pentru locuri preferentiale (primele 3 randuri de banchete) – 5 Euro/pers Alte taxe/ servicii/ cheltuieli personale.
Top atracții Castelul Reginei Maria, Grădina Botanică, Cap Kaliakra
Program

Intalnirea cu insotitorul de grup va avea loc la ora 05:30 in Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I), iar plecarea la ora 06:00. Se va urma traseul Bucuresti – Constanta – Mangalia – Vama Veche – Balchik.

Prima oprire o vom face la Cap Kaliakra, un spectaculos promontoriu in Marea Neagra, locul unde apele marii de un albastru ireal se intrepatrund cu stancile de culoare rosiatica, intr-un peisaj de o frumusete rara. Vom vizita vestigiile vechii cetati medievale, micul muzeu arheologic si capela inchinata Sfantului Nicolae.
Dupa aprox 30 min sosim in Balchik, al treilea port, ca marime, al Bulgariei, un orasel mic si romantic situat pe coasta Marii Negre, ce combina romantismul strazilor sale abrupte cu frumusetea marii. Aceasta asezare, veche de 2600 de ani, locuita inca din secolul V I.Hr de ionieni, redenumit mai tarziu Dionysopolis, dupa zeul vinului si al sarbatorilor, isi pastreaza si astazi autenticitatea multiculturala, in ciuda afluentei de turisti. Vom vizita Castelul Reginei Maria si Gradina Botanica, obiectivul cel mai interesant din Balchik. A fost construit din dorinta Reginei Maria a Romaniei, in timpul ocupatiei romane a Cadrilaterului.

Complexul cuprinde mai multe vile rezidențiale, o capela, construita cu pietre aduse din Creta, o gradina botanica de 35 ha – unica in Europa Centrala si de Est, indeosebi datorita colectiei de cactusi si un palat, al carui parc este o imitatie a faimosului labirint minoic. Timp liber pentru vizitarea imprejurimilor si pauza de pranz.

Dupa pranz, revenim spre casa pe ruta Balchik – Shumen – Razgrad – Ruse – Giurgiu – Bucuresti, unde vom ajunge seara,in functie de trafic si formalitatile vamale.

Excursie 1 zi Balchik – Cap Kaliakra autocar


Atenționări

Bine de știut – Excursie 1 zi Balchik – Cap Kaliakra autocar
Grup minim 40 persoane.

ATENTIE
* Toate intrarile la obiectivele turistice se achita in moneda nationala – Leva
* In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program, agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar;
* Tarifele pentru intrarile la obiectivele turistice sunt informative si se pot modifica;
* Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.

Informații
Conditii de plata/anulare
» Avans 10 % avans la inscriere, 20% pana la 30.06, diferenta de plata cu pana la 30 de zile inainte de plecare in cazul ofertelor Hello Sales/ofertelor speciale/tarif senior +55/student/tarif unic; penalizare 100% in caz de anulare.
» Avans 30% la înscriere, diferența cu 40 zile înainte de plecare; conditii standard de anulare – conform contract de colaborare/de comercializare a pachetelor de servicii turistice.

IMBARCARI GRATUITE DIN TARA           

Orasul Locul de intalnire Ora
BUCURESTI ACADEMIA MILITARA 06.00
MANGALIA GARA 09.30
CONSTANTA GARA CFR 09.00

 

TRANSFERURI CONTRA COST DIN TARA

Orasul Locul de intalnire Ora Tarif/pers.
PLOIESTI Petrom – Metro 04.00 6 € /sens
BRAILA Parcare PENNY Sos. Buzaului 01.30 10 €/sens
FOCSANI Benzinaria LUKOIL Centru 02.00 10 €/sens
BUZAU McDonald’s Unirea 03.00 7 €/sens
GALATI McDonald’s 01.00 10 €/sens

Alte excursii de O Zi