Excursii de o zi Bulgaria

Evadeaza din monotonie alegand excursii de o zi in Bulgaria

De cate ori nu ti-ai dorit sa vizitezi o alta tara, insa timpul nu este prietenul tau cel mai bun? Din fericire, am gasit solutia ideala astfel incat sa te poti bucura de mici escapade, sa iti incarci bateriile, iar asteptarea pana la concediu sa fie mai usoara. Alege excursii de o zi in Bulgaria si vei descoperi cele mai frumoase obiective turistice ale tarii vecine. Bulgaria este o tara superba, care merita vizitata pe indelete si care te va uimi la fiecare pas. 

Nu doar litoralul bulgaresc merita apreciat, ci si fiecare obiectiv turistic din aceasta tara. De aceea, am pregatit pentru tine pachete turistice pentru excursii de o zi Bulgaria, spre cele mai apreciate zone si atractii din tara. Transportul se efectueaza cu autocarul, iar confortul este garantat, la fel ca si buna desfasurare a itinerariului. 

Ce poti vizita in excursii de o zi in Bulgaria? 

Pentru acest tip de pachet turistic, am ales destinatii in care sa se ajunga relativ repede, astfel incat sa te poti bucura de cat mai mult timp pentru vizitarea obiectivelor turistice. Daca vrei sa ajungi la mare, poti opta pentru superba Varna. In cadrul excursiei, vei putea vizita plaja acestei statiuni superbe, Palatul Euxinograd si numeroase vestigii istorice din zona. 

Iti plac trandafirii si toate produsele obtinute din aceste flori? Atunci suntem siguri ca vei aprecia Festivalul Rozelor din Kazanlak. In cadrul excursiei, vei ajunge la Valea Trandafirilor si vei vizita si Muzeul Trandafirilor. Intreaga experienta este o incantare pentru privire si pentru miros, asa ca nu trebuie sa o ratezi! 

In cadrul acestor excursii autocar Bulgaria am incercat sa include diverse obiective turistice, atat naturale, dar si arhitecturale si arheologice. Astfel, vei putea afla mai multe despre istoria Bulgariei, vei vedea frumusetile naturii si vei afla informatii interesante despre tara vecina noua. 

Rezerva excursii de o zi in Bulgaria si te vei bucura de experiente de neuitat 

Chiar daca nu ai mult timp la dispozitie, aceste excursii Bulgaria cu autocarul te vor ajuta sa te deconectezi si sa te bucuri de experiente de neuitat. In functie de disponibilitatea ta, poti alege mai multe excursii Bulgaria si astfel poti descoperi tara incetul cu incetul. Poti rezerva excursiile dorite direct pe site si periodic te poti bucura de reduceri exceptionale!