1 Zi / Autocar / 2022

Excursie Varna

TARIFE

Standard: 40 Euro / pers.

Seniori 55+ / Studenți: Euro /pers.

Tarif First Minute valabil până la: 01.07.2022 32 Euro Tarif / persoană
Date plecare 25.06 13.08


Servicii incluse Transport cu autocar clasificat pentru curse internationale Vizitele mentionate in program (nu includ biletele de intrare) Insotitor de grup din partea agentiei.
Servicii neincluse Asigurarea medicala (recomandata) Intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali Supliment pentru locuri preferentiale (primele 3 randuri de banchete) - 5 Euro/pers Alte taxe/servicii/cheltuieli personale.
Top atracții Plaja si vizita la Palatul Euxinograd
Program

Intalnirea cu insotitorul de grup va avea loc la ora 05:30 in Parcarea Academiei Militare (Universitatea Nationala de Aparare Carol I). Plecare la ora 06:00 urmand traseul Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Varna

Varna este cel mai mare oras de coasta din Bulgaria si include cel mai important port maritim din aceasta tara, iar orasul in sine ascunde o istorie fascinanta si ofera turistilor care il viziteaza oportunitati multiple in ceea ce priveste atractiile si activitatile. Vom admira impreuna Catedrala Adormirea Maicii Domnului, Muzeul Arheologic Varna, Termele Romane sau Baile Romane, Gradina Marii, Acvariul, Observatorul si Planetariul iar apoi ne indreptam spre Palatul Euxinograd de langa Varna, Pelesul putin cunoscut al Bulgariei. Palatul Euxinograd a fost gandit intial de primul principe al Bulgariei, Alexander Battenberg inca din 1882. Proprietatea este imensa si este bine impadurita. Copacii impreuna cu briza marii din apropiere fac din parc un adevarat paradis. Intr-o zi de vara calduroasa este locul perfect de vizita.

Sosire in Bucuresti seara, in functie de trafic si formalitatile vamale.


Atenționări

ATENTIE

* Toate intrarile la obiectivele turistice se achita in moneda nationala – Leva
* In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program, agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar;
* Tarifele pentru intrarile la obiectivele turistice sunt informative si se pot modifica;
* Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.

Grup minim 35 persoane.

TRANSFERURI CONTRA COST DIN TARA

Orasul Locul de intalnire Tarif/pers.
PLOIESTI Petrom – Metro 13 € /sens
BUZAU McDonald’s Unirea 20 €/sens
FOCSANI Benzinaria LUKOIL Centru 20 €/sens
BRAILA Parcare PENNY Sos. Buzaului 23 €/sens
GALATI McDonald’s 23 €/sens

Conditii de plata/anulare:
» Avans 40% la inscriere, diferenta cu 30 zile inainte de plecare; conditii standard de anulare (safe price) – conform contract de colaborare/de comercializare a pachetelor de servicii turistice.
» Plata 100% la inscriere in cazul first minute/ hello sales; penalizare 100% in caz de anulare.


Alte excursii de O Zi