1 Zi / Autocar / 2022

Excursie Gradina de Lavanda – Salina Slanic

TARIFE

Standard: 109 Lei / pers.

Seniori 55+ / Studenți: 89 Lei /pers.

Tarif First Minute valabil până la: 28.02.2022 69 Lei Tarif / persoană
Date plecare 26.06 10.07


Servicii incluse Transport cu autocar clasificat Vizitele mentionate in program (nu includ biletele de intrare) Insotitor de grup din partea agentiei.
Servicii neincluse Intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali Tarife orientative: intrarea la gradina de Lavanda (10 lei/pers) Tarife orientative: intrarea in Salina (33 lei/pers) Supliment pentru locuri preferentiale (primele 3 randuri de banchete) - 20 Lei/pers Masa de pranz Alte taxe/servicii/cheltuieli personale.
Program

Intalnirea cu insotitorul de grup va avea loc la ora 07:30, in parcarea Academiei Militare Romane (Universitatea Nationala de Aparare Carol I), iar plecarea la ora 08:00, pe traseul Bucuresti – Ploiesti – Slanic – Tiparesti.

Prima vizita o vom face la Slanic Prahova, unde vom vizita Salina (Mina Unirea) situata la o adancime de 208 m, pe o suprafata de 53.000 mp, mina ce a fost deschisa vizitarii dupa anul 1970. Circuitul turistic parcurge un traseu care permite evidentierea unor elemente spatiale de interes turistic in structura interna a masivului de sare, reprezentate prin cute cu dezvoltare pe zeci de metri, marcate prin alternante de benzi divers colorate, cu nuante de gri si alb, diverse caracteristici mineralogice (structura, textura, mod de cristalizare) si prin puritatea deosebita a sarii. Dupa vizita, vom servi masa de pranz in Slanic. Servim pranzul, dupa care plecam spre Gradina de Lavanda de la Tiparesti, unde vom fi asteptati de o mare intindere de flori violet, peisaj desprins parca din regiunea franceza Provence, bine cunoscuta pentru traditia culturii de lavanda. Aici ne vom putea plimba in voie in lanul de lavanda (cu atenta grija pentru tufe, asa vom da ocazia si altora sa se bucure de aceste flori). Se pot achizitiona (contra-cost) de la magazinul gradinii diverse produse cu lavanda: sapun, apa de lavanda, lumanari sau buchetele cu lavanda. Fermecati inca de parfumul din Gradina de Lavanda, pornim din nou la drum, indreptandu-ne catre Manastirea Zamfira, manastire ce poarta hramurile Intrarea in Biserica a Maicii Domnului si Sfantul Nifon, fiind un important lacas de cult de pe Valea Teleajanului.

Lasam in urma aceste locuri frumoase si plecam spre Bucuresti, unde vom ajunge seara, in functie de trafic.


Atenționări

ATENTIE:

* In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program, agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar;
* Tarifele pentru intrarile la obiectivele turistice sunt informative si se pot modifica;
* Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.

Grup minim 35 persoane.

IMBARCARI GRATUITE DIN TARA           

Orasul Locul de intalnire Ora
BUCURESTI ACADEMIA MILITARA 08.00
PLOIESTI Petrom – Metro 09.30

 

TRANSFERURI CONTRA COST DIN TARA

Orasul Locul de intalnire Ora Tarif/pers. €/sens
BUZAU McDonald’s Unirea 05.00 13 €/sens
BRAILA Parcare PENNY Sos. Buzaului 03.30 15 €/sens
GALATI McDonald’s 03.00 15 €/sens
FOCSANI Benzinaria LUKOIL Centru 04.00 18 €/sens

 

Informații
Conditii de plata/anulare
» Avans 30% la inscriere, diferenta cu 30 zile inainte de plecare; conditii standard de anulare – conform contract de colaborare/de comercializare a pachetelor de servicii turistice.
» Plata 100% la inscriere in cazul first minute/ofertelor speciale/tarif senior +55/student/tarif unic; penalizare 100% in caz de anulare.


Alte excursii de O Zi