1 Zi / Autocar / 2022

Plajă la Gura Portiței

TARIFE

Standard: 169 Lei / pers.

Seniori 55+ / Studenți: 149 Lei /pers.

Tarif First Minute valabil până la: 28.02.2022 139 Lei Tarif / persoană
Date plecare 26.06 24.07 13.08 28.08 11.09


Servicii incluse Transport cu autocar clasificat Vizitele mentionate in program (nu includ biletele de intrare) Insotitor de grup din partea agentiei.
Servicii neincluse Asigurare storno Intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali Masa de pranz Salupa rapida pentru transfer Jurilovca - Gura Portitei (aprox. 30 lei/pers/sens) Supliment pentru locuri preferentiale (primele 3 randuri de banchete) - 20 Lei/pers Alte taxe/servicii/cheltuieli personale.
Program

Intalnire cu ghidul insotitor la ora 05:30 in parcarea din fata ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I) – acces dinspre Bd Eroilor, plecare ora 06:00 pe traseul Bucuresti – Slobozia – Jurilovca.

Din Jurilovca ne imbarcam (contra cost, aprox. 30 lei/pers/sens) pe salupe rapide cu care ne vom deplasa catre limanul Gura Portitei. Situat intre Marea Negra si lacul Golovita, Gura Portitei ne asteapta cu plaja, beach bar, restaurant si diferite alte activitati. Delta Dunarii a intrat in patrimoniul mondial al UNESCO in 1991, fiind clasificata ca rezervatie a biosferei. Delta Dunarii contine mai bine de 360 de specii de pasari si 45 de specii de peste de apa dulce in numeroasele sale lacuri, fiind si locul unde milioane de pasari din diferite colturi ale lumii isi gasesc locul, din primavara pana toamna.

Dupa-amiaza, pornim spre Bucuresti, unde vom ajunge seara, in functie de trafic si conditiile meteo.


Atenționări

ATENTIE
* In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program, agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar;
* Tarifele pentru intrarile la obiectivele turistice sunt informative si se pot modifica;
* Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.

Grup minim 35 persoane. Plajă la Gura Portiței 1 zi Autocar

Informații
Conditii de plata/anulare
» Avans 30% la inscriere, diferenta cu 30 zile inainte de plecare; conditii standard de anulare – conform contract de colaborare/de comercializare a pachetelor de servicii turistice.
» Plata 100% la inscriere in cazul first minute/ofertelor speciale/tarif senior +55/student/tarif unic; penalizare 100% in caz de anulare.


Alte excursii de O Zi