1 Zi / Autocar / 2022

Fortificatii din Tara Fagarasului

TARIFE

Standard: 169 Lei / pers.

Seniori 55+ / Studenți: 149 Lei /pers.

Tarif First Minute valabil până la: 28.02.2022 139 Lei Tarif / persoană
Date plecare 22.05 18.06 31.07 10.09 01.10


Servicii incluse Transport cu autocar clasificat Vizitele mentionate in program (nu includ biletele de intrare) Insotitor de grup din partea agentiei.
Servicii neincluse Intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali Supliment pentru locuri preferentiale (primele 3 randuri de banchete) - 20 Lei/pers Masa de pranz Alte taxe/servicii/cheltuieli personale.
Program

Intalnirea cu insotitorul de grup va avea loc la ora 05:30, in parcarea Academiei Militare Romane (Universitatea Nationala de Aparare Carol I), iar plecarea la ora 06:00, pe traseul Bucuresti – Ploiesti – Campina – Sinaia – Predeal – Brasov – Fagaras – Rm. Valcea – Pitesti.

Prima vizita o vom face la Cetatea Fagarasului. Trecem portile cetatii situate in topurile internationale ale celor mai frumoase fortificatii si vizitam Muzeul Tarii Fagarasului, amenajat in interiorul zidurilor. Ne continuam traseul catre Biserica fortificata din Cincu, una dintre cele mai mari bazilici romane situate intr-o localitate saseasca din Romania. Biserica este considerata o bazilica unicat, deoarece apararea ei se facea doar pe partea de vest a dealului. Dupa vizita, vom servi masa de pranz in Sambata de Jos. Vom continua cu vizita la Manastirea Carta, manastire intemeiata de calugarii de rit cistercian intre anii 1202-1206. Este una dintre cele mai vechi manastiri cisterciene, reprezentanta a stilului gotic timpuriu, din Europa. Manastirea a fost construita in forma de cruce si a fost una dintre cele mai importante si impozante biserici fortificate din Transilvania. Continuam cu o ultima vizita la Castelul de Lut din Valea Zanelor, o constructie de basm, localizata in Porumbacu de Sus, Sibiu. Aceasta a luat nastere in anul 2014 de la dorinta de a crea un loc linistit si ferit de agitatia orasului si de la ideea de ”Casa Naturala de Poveste”, un concept adanc inradacinat in traditiile romanesti.

Dupa aceste vizite, plecam spre Bucuresti, unde vom ajunge seara, in functie de trafic.


Atenționări

ATENTIE:

* In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program, agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar;
* Tarifele pentru intrarile la obiectivele turistice sunt informative si se pot modifica;
* Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.

Bine de știut
Grup minim 35 persoane.

Informații
Conditii de plata/anulare
» Avans 30% la inscriere, diferenta cu 30 zile inainte de plecare; conditii standard de anulare – conform contract de colaborare/de comercializare a pachetelor de servicii turistice.
» Plata 100% la inscriere in cazul first minute/ofertelor speciale/tarif senior +55/student/tarif unic; penalizare 100% in caz de anulare.

IMBARCARI GRATUITE DIN TARA         

Orasul Locul de intalnire Ora
BUCURESTI ACADEMIA MILITARA 06.00
PLOIESTI Petrom – Metro 07.30
CAMPINA Casa BUCUR – popas Km 92 07.45
SINAIA GARA 08.45
PREDEAL GARA 09.00

TRANSFERURI CONTRA COST DIN TARA

Orasul Locul de intalnire Ora Tarif/pers. €/sens
BUZAU McDonald’s Unirea 03.00 13 €/sens
GALATI McDonald’s 01.00 15 €/sens
BRAILA Parcare PENNY Sos. Buzaului 01.30 15 €/sens
FOCSANI Benzinaria LUKOIL Centru 02.00 18 €/sens

Alte excursii de O Zi