1 Zi / Autocar / 2021

Fortificatii din Tara Fagarasului

TARIFE

Standard: 159 Lei / pers.

Seniori 55+ / Studenți: 143 Lei /pers.

Tarif First Minute valabil până la: 01.10.2021 143 Lei Tarif / persoană
Date plecare 18.09


Servicii incluse Transport cu autocar clasificat Vizitele mentionate in program (nu includ biletele de intrare) Insotitor de grup din partea agentiei.
Servicii neincluse Intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali Supliment pentru locuri preferentiale (primele 3 randuri de banchete) – 20 Lei/pers Masa de pranz Alte taxe/servicii/cheltuieli personale.
Top atracții Cetatea Fagarasului, Biserica fortificata din Cincu, Manastirea Cârța, Castelul de Lut din Valea Zânelor
Program

Intalnirea cu insotitorul de grup va avea loc la ora 05:30, in parcarea Academiei Militare Romane (Universitatea Nationala de Aparare Carol I), iar plecarea la ora 06:00, pe traseul Bucuresti – Ploiesti – Campina – Sinaia – Predeal – Brasov – Fagaras – Rm. Valcea – Pitesti. Prima vizita o vom face la Cetatea Fagarasului. Trecem portile cetatii situate in topurile internaționale ale celor mai frumoase fortificatii si vizitam Muzeul Tarii Fagarasului, amenajat in interiorul zidurilor. Ne continuam traseul catre Biserica fortificata din Cincu, una dintre cele mai mari bazilici romane situate intr-o localitate săsească din Romania. Biserica este considerata o bazilica unicat, deoarece apărarea ei se facea doar pe partea de vest a dealului. Dupa vizita, vom servi masa de pranz in Sambata de Jos. Vom continua cu vizita la Manastirea Cârța, manastire intemeiata de calugarii de rit cistercian intre anii 1202-1206. Este una dintre cele mai vechi manastiri cisterciene, reprezentanta a stilului gotic timpuriu, din Europa. Manastirea a fost construita in forma de cruce si a fost una dintre cele mai importante si impozante biserici fortificate din Transilvania. Continuam cu o ultima vizita la Castelul de Lut din Valea Zânelor, o constructie de basm, localizata in Porumbacu de Sus, Sibiu. Aceasta a luat nastere in anul 2014 de la dorinta de a crea un loc linistit si ferit de agitatia orasului si de la ideea de ”Casa Naturală de Poveste”, un concept adanc inradacinat in traditiile romanesti. Dupa aceste vizite, plecam spre Bucuresti, unde vom ajunge seara, in functie de trafic.


Atenționări

ATENTIE:

* In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program, agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar;
* Tarifele pentru intrarile la obiectivele turistice sunt informative si se pot modifica;
* Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.

Bine de știut
Grup minim 40 persoane.

Informații
Conditii de plata/anulare
» Avans 10 % avans la inscriere, 20% pana la 30.06, diferenta de plata cu pana la 30 de zile inainte de plecare in cazul ofertelor Hello Sales/ofertelor speciale/tarif senior +55/student/tarif unic; penalizare 100% in caz de anulare.
» Avans 30% la înscriere, diferența cu 40 zile înainte de plecare; conditii standard de anulare – conform contract de colaborare/de comercializare a pachetelor de servicii turistice.

IMBARCARI GRATUITE DIN TARA           

Orasul Locul de intalnire Ora
BUCURESTI ACADEMIA MILITARA 06.00
CAMPINA Casa BUCUR- popas Km 92 07.45
PREDEAL GARA 09.00
PLOIESTI Petrom – Metro 07.30
SINAIA GARA 08.45

TRANSFERURI CONTRA COST DIN TARA

Orasul Locul de intalnire Ora Tarif/pers.

€/sens

BRAILA Parcare PENNY Sos. Buzaului 01.30 10 €/sens
FOCSANI Benzinaria LUKOIL Centru 02.00 10 €/sens
BUZAU McDonald’s Unirea 03.00 7 €/sens
GALATI McDonald’s 01.00 10 €/sens

 

*Transferurile din tara se organizeaza (indiferent de numarul de persoane care solicita transferul) cu ajutorul firmelor ce efectueaza curse de linie. Functie de marimea grupului, se poate organiza transfer privat (minim 2 pers.) cu autoturism, microbuz, minibus sau midibus. Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu 15-30 min. inainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic.


Alte excursii de O Zi