1 Zi / Autocar / 2021

Excursie Manastirea Prislop – Castelul Corvinilor – Cetatea Deva – Giardini di Zoe

TARIFE

Standard: 179 Lei / pers.

Seniori 55+ / Studenți: 149 Lei /pers.

Tarif First Minute valabil până la: 30.06.2021 149 Lei Tarif / persoană
Date plecare 23.07 06.08 10.09


Servicii incluse Transport cu autocar clasificat Vizitele mentionate in program (nu includ biletele de intrare) Insotitor de grup din partea agentiei.
Servicii neincluse Asigurare storno Intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali Intrarea la Giardini di Zoe: 10 Lei/pers Masa de pranz Supliment pentru locuri preferentiale (primele 3 randuri de banchete) – 20 Lei/pers Alte taxe/servicii/cheltuieli personale.
Program

Intalnire cu ghidul insotitor la ora 23:00 în parcarea din fața ACADEMIEI MILITARE ROMÂNE (Universitatea Națională de Apărare Carol I) – acces dinspre Bd Eroilor, plecare ora 23:30 pe traseul Bucuresti – Pitesti – Rm. Valcea – Sibiu – Sebes – Hunedoara.

Ajungem dimineata la Manastirea Prislop, unul din cele mai importante asezaminte ortodoxe din Transilvania si locul unde este inmormantat Parintele Arsenie Boca. Timp liber pentru rugaciune la mormantui Parintelui si la pestera Sfantului Ioan de la Prislop. Continuam spre Hunedoara, unde vom vizita Castelul Huniazilor (sec. XIV) transformat de Iancu de Hunedoara intr-un mare castel gotic (in sec. XV) unde admiram: portile cetatii, turnurile, santul exterior, capela, Sala Dietei, Palatul Administrativ.
Timp liber pentru masa de pranz.

Vom avea apoi ocazia sa vizitam Cetatea Deva, monument istoric si de arhitectura laica, cetate ce a fost construita la mijlocul secolului al XIII-lea pe Dealul Cetatii. Cetatea este un punct important turistic, starnind interesul vizitatorilor atat prin ruinele ei, cat si prin pozitia sa care domina orasul. Ne continuam traseul catre Giardinile di Zoe. Gradinile aristocrate de la Banpotoc reprezinta munca de peste 15 ani a italianului indragostit de Romania. Giovanni Savatelli a faurit Giardini di Zoe cu dragoste pentru nepoata sa, Zoe, pentru tara noastra, dar si din pasiunea pentru gradinarit. Realizata intr-un stil renascentist, impletit cu propria viziune, pe o suprafata de 3,5 de hectare (7 hectare impreuna cu pepiniera), gradina de poveste cuprinde mii de specii de plante, dar si decoruri si ornamente din piatra.

Fantanile arteziene, bancile si cupolele din gard viu impreuna cu aleile din piatra, labirinturile si gradina terasata, fac din acest loc o destinatie de basm. Aici te poti pierde ore in sir admirand speciile de plante cultivate, iar eleganta locului si perfectiunea cu care a fost realizat tot decorul te lasa fara rasuflare.

Pornim spre Bucuresti, unde vom ajunge seara, in functie de trafic si conditiile meteo.


Atenționări

ATENTIE

* In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program, agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar;
* Tarifele pentru intrarile la obiectivele turistice sunt informative si se pot modifica;
* Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;

Grup minim 40 pers.

IMBARCARI GRATUITE DIN TARA           

Orasul Locul de intalnire Ora
BUCURESTI ACADEMIA MILITARA 23.30
PITESTI PETROM Pitesti Est (Podul Viilor) 00.30
    RM. VALCEA BENZINARIA SOCAR 02.00
SIBIU Benzinaria MOL Calea Surii Mari 04.30
SEBES ROMPETROL iesire Lancram 05.00

TRANSFERURI CONTRA COST DIN TARA

Orasul Locul de intalnire Ora Tarif/pers.

€/sens

PLOIESTI Petrom – Metro 21.30 6 € /sens
BRAILA Parcare PENNY Sos. Buzaului 19.00 10 €/sens
FOCSANI Benzinaria LUKOIL Centru 19.30 10 €/sens
BUZAU McDonald’s Unirea 20.30 7 €/sens
GALATI McDonald’s 18.30 10 €/sens

*Transferurile din tara se organizeaza (indiferent de numarul de persoane care solicita transferul) cu ajutorul firmelor ce efectueaza curse de linie. Functie de marimea grupului, se poate organiza transfer privat (minim 2 pers.) cu autoturism, microbuz, minibus sau midibus. Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu 15-30 min. inainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic.

Informații
Conditii de plata/anulare
» Avans 10 % avans la inscriere, 20% pana la 30.06, diferenta de plata cu pana la 30 de zile inainte de plecare in cazul ofertelor Hello Sales/ofertelor speciale/tarif senior +55/student/tarif unic; penalizare 100% in caz de anulare.
» Avans 30% la înscriere, diferența cu 40 zile înainte de plecare; conditii standard de anulare – conform contract de colaborare/de comercializare a pachetelor de servicii turistice.


Alte excursii de O Zi