1 Zi / Autocar / 2022

Excursie la Padurea Letea

TARIFE

Standard: 329 Lei / pers.

Seniori 55+ / Studenți: Lei /pers.

Tarif First Minute valabil până la: 01.07.2022 319 Lei Tarif / persoană
Date plecare 31.07


Servicii incluse Transport cu autocar clasificat Excursie Padurea Letea ( aprox. 9-10 h) Insotitor local specializat pe flora si fauna pentru fiecare salupa Jeep Safari Insotitor de grup din partea agentiei.
Servicii neincluse Intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali Masa de pranz - servita intr-o gospodarie locala (aproximativ 60 Lei/pers - (masa de pranz este formata din felul I (ciorba) si felul II (un fel de peste) si desert (celebrele gogosi de la Letea). La masa aveti asigurata apa dar nu si alte bauturi.) Supliment pentru locuri preferentiale (primele 3 randuri de banchete) - 20 Lei/pers Alte taxe/servicii/cheltuieli personale.
Program

Intalnirea cu insotitorul de grup va avea loc la ora 04:30, in Parcarea Academiei Militare (Universitatea de Aparare Carol I) – acces din Bdul Eroilor, iar plecarea la ora 05:00, pe traseul Bucuresti-Tulcea.

Sosire la Tulcea. Excursia de o zi in Delta Dunarii, cu plecare din Tulcea si punct de destinatie Satul Letea ce adaposteste cea mai ceruta destinatie si anume Padurea Letea, are o durata aproximativa de 9-10 h. Plecarea din Tulcea se va face la ora 09:00 cu ambarcatiuni rapide, insa cu o viteza de deplasare medie pentru a opri in toate punctele de interes ale frumoasei rezervatii. Traseul de deplasare este Canalul 36 – Garla Sireasa – Garla Sontea pana la Satul Mila 23, unde se va face un scurt popas pentru a vedea Muzeul Lotcii. Traseul continua cu lacurile Radacinos, Trei Iezere, Bogdaproste, apoi urmam cursul pana la Dunarea Veche si in final ajungem la Satul Letea. Aici descoperim frumusetea unui sat traditional cu multe case frumos vopsite, in verde si albastru si construite din lemn, chirpici si stuf. De aici urmeaza un jeep safari pana la Padurea Letea, unde cautam sa vedem caii salbatici si alte atractii ale locului. Dupa vizita la padurea Letea avem o ora la dispozitie pentru a manca un pranz traditional pescaresc (optional) intr-o gospodarie locala. Dupa pranzul copios, ne deplasam inapoi catre barci pentru intoarcerea in Tulcea, traseu care va dura aproximativ 2 h. Pornim spre Bucuresti unde vom ajunge seara, in functie de trafic si conditiile meteo.


Atenționări

ATENTIE:
* In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program, agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar;
* Tarifele pentru intrarile la obiectivele turistice sunt informative si se pot modifica;
* Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.

Grup minim 35 persoane.

TRANSFERURI CONTRA COST DIN TARA

Orasul Locul de intalnire Tarif/pers.
PLOIESTI Petrom – Metro 13 € /sens
BUZAU McDonald’s Unirea 20 €/sens
FOCSANI Benzinaria LUKOIL Centru 20 €/sens
BRAILA Parcare PENNY Sos. Buzaului 23 €/sens
GALATI McDonald’s 23 €/sens

 

Conditii de plata/anulare:
» Avans 40% la inscriere, diferenta cu 30 zile inainte de plecare; conditii standard de anulare (safe price) – conform contract de colaborare/de comercializare a pachetelor de servicii turistice.
» Plata 100% la inscriere in cazul first minute/ hello sales; penalizare 100% in caz de anulare.


Alte excursii de O Zi