1 Zi / Autocar / 2022

Excursie Mănăstirea Celic Dere – Tulcea – Enisala

TARIFE

Standard: 169 Lei / pers.

Seniori 55+ / Studenți: 149 Lei /pers.

Tarif First Minute valabil până la: 28.02.2022 139 Lei Tarif / persoană
Date plecare 16.04 21.08 15.10


Servicii incluse Transport cu autocar clasificat Vizitele mentionate in program (nu includ biletele de intrare) Insotitor de grup din partea agentiei.
Servicii neincluse Asigurare storno Intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali Masa de pranz Supliment pentru locuri preferentiale (primele 3 randuri de banchete) - 20 Lei/pers Alte taxe/servicii/cheltuieli personale.
Program

Intalnire cu ghidul insotitor la ora 05:30 in parcarea din fata ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I) – acces dinspre Bd Eroilor, plecare ora 06:00 pe traseul Bucuresti – Slobozia – Tulcea.

Prima vizita a zilei o vom face la Manastirea Celic Dere. Situata in nordul Dobrogei, manastirea este una din cele mai importante asezari monahale dintre Dunare si Marea Neagra. Infiintata acum 200 de ani de mai multi calugari romani si rusi veniti de la Sfantul Munte Athos, manastirea are numele ce provine din limba turca, “celik dere” insemnand “paraul de otel”. Continuam drumul spre Tulcea, unde ne vom plimba pe faleza Dunarii iar apoi vom avea timp liber pentru masa de pranz. Ne indreptam, apoi, spre Enisala, ultima cetate de origine genoveza de unde ne vom bucura de privelistea asupra Lacurilor Razim si Babadag. Locuita initial inca din antichitate si reconstruita apoi de genovezi, cetatea isi ia numele tot din limba turca – Yeni Sale, in traducere “Satul Nou”.

Pornim spre Bucuresti, unde vom ajunge seara, in functie de trafic si conditiile meteo.


Atenționări

Bine de știut – Excursie Mănăstirea Celic Dere – Tulcea – Enisala 1 zi autocar
Grup minim 35 persoane.

ATENTIE
* In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program, agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar;
* Tarifele pentru intrarile la obiectivele turistice sunt informative si se pot modifica;
* Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.

Informații
Conditii de plata/anulare
» Avans 30% la inscriere, diferenta cu 30 zile inainte de plecare; conditii standard de anulare – conform contract de colaborare/de comercializare a pachetelor de servicii turistice.
» Plata 100% la inscriere in cazul first minute/ofertelor speciale/tarif senior +55/student/tarif unic; penalizare 100% in caz de anulare.


Alte excursii de O Zi