1 Zi / Autocar / 2022

Excursie Brasov si Poiana Brasov

TARIFE

Standard: 149 Lei / pers.

Seniori 55+ / Studenți: Lei /pers.

Tarif First Minute valabil până la: 01.09.2022 129 Lei Tarif / persoană
Date plecare 03.09 02.10


Servicii incluse Transport cu autocar clasificat Vizitele mentionate in program (nu includ biletele de intrare) Insotitor de grup din partea agentiei.
Servicii neincluse Intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali/ tarife informative Masa de pranz Supliment pentru locuri preferentiale (primele 3 randuri de banchete) - 20 Lei/pers Alte taxe/servicii/cheltuieli personale.
Program

Intalnirea cu ghidul va avea loc la ora 6:30 in parcarea Academiei Militare Romane (Universitatea Nationala de Aparare Carol I), plecare ora 07:00 pe traseul Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Poiana Brasov.

Incepem vizita noastra in Brasov cu celebra Biserica Neagra, construita in stil gotic si situata in Piata Sfatului, unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din Romania si Biserica Sf. Nicolae (construita in sec. XV, pe locul vechiului asezamant de sec. XIII si extinsa in sec XVIII), care este considerata “Catedrala Romanilor din Tara Barsei” si locul unde a functionat Prima Scoala Romaneasca (sec. XVI). In cladirea de sec. XVIII din curtea bisercii se afla Muzeul “Prima Scoala Romaneasca”. Timp liber si apoi ne intreptam spre Poiana Brasov, cea mai renumita statiune pentru sporturile de iarna din Romania si totodata un important centru turistic international. Statiunea se afla la poalele Postavarului la o altitudine de 1030 m, iar cel mai inalt varf de munte la altitudinea de 1799 m (vf. Cristianul Mare), ceea ce inseamna o diferenta de altitudine de aproape 800 m. Aerul pur existent aici, puternic ozonat, lipsit de praf si particule care provoaca alergii, presiunea atmosferica relativ scazuta, si ionizarea intensa, sunt factorii naturali care recomanda statiunea pentru tratamentul nevrozei astenice, pentru stari de epuizare si surmenaj fizic si intelectual, pentru anemii secundare si boli endocrine, pentru boli ale aparatului respirator. Celor care se considera pregatiti le propunem o plimbare pe carari de munte, coborarea din Poiana Brasov urmand a se realiza urmand Drumul Albastru. Cei care nu dau curs propunerii noastre le ramane timp liber in oras, pentru diverse vizite individuale.

Pornim spre Bucuresti, unde vom ajunge seara, in functie de trafic si conditiile meteo.


Atenționări

ATENTIE

* In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program, agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar;
* Tarifele pentru intrarile la obiectivele turistice sunt informative si se pot modifica;
* Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.

Grup minim 35 persoane.

IMBARCARI

Orasul Locul de intalnire Ora
BUCURESTI ACADEMIA MILITARA 06.00
PLOIESTI Petrom – Metro 07.30

TRANSFERURI CONTRA COST DIN TARA

Orasul Locul de intalnire Tarif/pers.
FOCSANI Benzinaria LUKOIL Centru 23 €/sens
BRAILA Parcare PENNY Sos. Buzaului 25 €/sens
GALATI McDonald’s 25 €/sens
BUZAU McDonald’s Unirea 23 €/sens

Conditii de plata/anulare:
» Avans 40% la inscriere, diferenta cu 30 zile inainte de plecare; conditii standard de anulare (safe price) – conform contract de colaborare/de comercializare a pachetelor de servicii turistice.
» Plata 100% la inscriere in cazul first minute/ hello sales; penalizare 100% in caz de anulare.


Alte excursii de O Zi