1 Zi / Autocar / 2022

Excursie Biserica Draganescu – Parcul si Manastirea Comana – Domeniul Greaca

TARIFE

Standard: 109 Lei / pers.

Seniori 55+ / Studenți: Lei /pers.

Tarif First Minute valabil până la: 01.09.2022 89 Lei Tarif / persoană
Date plecare 11.09 02.10


Servicii incluse Transport cu autocar clasificat Vizitele mentionate in program (nu includ biletele de intrare) Insotitor de grup din partea agentiei.
Servicii neincluse Intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali/ tarife informative Masa de pranz Supliment pentru locuri preferentiale (primele 3 randuri de banchete) - 20 Lei/pers Alte taxe/servicii/cheltuieli personale.
Program

Intalnirea cu ghidul va avea loc la ora 6:30 in parcarea Academiei Militare Romane (Universitatea Nationala de Aparare Carol I), plecare ora 07:00 pe traseul Bucuresti – Draganescu – Comana – Greaca.

Mai intai vizitam Biserica Sfantul Nicolae din Draganescu, o biserica devenita celebra datorita picturilor controversate ale Parintelui Arsenie Boca. Pridvorul acesteia este sustinut de sase coloane de piatra, iar fatada superioara a bisericii pastreaza o icoana cu ocrotitorul ei, Sfantul Ierarh Nicolae, donata de Marcel Mihaiescu.

Continuam cu Manastirea Comana, situata la intrarea in localitatea cu acelasi nume din judetul Giurgiu. Lacasul a fost ctitorit de Vlad Tepes, domnitorul Tarii Romanesti, in anul 1461, cu rol de manastire-cetate. Pe langa Manastire se poate vizita aici si Mausoleul Eroilor din curtea manastirii, o vizita plina de emotie.
Restul zilei o alocam posibilitatii de a ne relaxa si delecta cu produse traditionale la Domeniul Greca. (acces contracost cca. 50 lei)

Pornim spre Bucuresti, unde vom ajunge seara, in functie de trafic si conditiile meteo.


Atenționări

ATENTIE

* In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program, agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar;
* Tarifele pentru intrarile la obiectivele turistice sunt informative si se pot modifica;
* Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.

Grup minim 35 persoane.

TRANSFERURI CONTRA COST DIN TARA

Orasul Locul de intalnire Tarif/pers.
PLOIESTI Petrom – Metro 15 € /sens
BRAILA Parcare PENNY Sos. Buzaului 25 €/sens
FOCSANI Benzinaria LUKOIL Centru 23 €/sens
BUZAU McDonald’s Unirea 23 €/sens
GALATI McDonald’s 25 €/sens

Conditii de plata/anulare:
» Avans 40% la inscriere, diferenta cu 30 zile inainte de plecare; conditii standard de anulare (safe price) – conform contract de colaborare/de comercializare a pachetelor de servicii turistice.
» Plata 100% la inscriere in cazul first minute/ hello sales; penalizare 100% in caz de anulare.


Alte excursii de O Zi